LAHJAKORTTI – Kotiharjoittelupaketti

170,00 

Lahja, jolla on merkitystä! Tilaa fysioterapeutin kotikäynti nyt! Helsinki |  Espoo | Vantaa

Fysiopolis kotiharjoittelupaketti pitää sisällään kolme kotikäyntiä. Ensimmäisellä kerralla on arviointikerta, toisella kerralla harjoitellaan ja luodaan ohjelma ja viimeinen kerta on loppuarvio. Paketti on erittäin hyvä kokonaisuus, joka varmistaa, että harjoittelulla on jatkuvuutta!

Fysiopolis kotikäynti on liikkuva ja joustava fysioterapiavastaanotto siellä missä toimintakykyä eniten tarvitaan: kotiympäristössä. Kotikäynnit sopivat erittäin hyvin esimerkiksi ikääntyneille, leikkauksesta toipuville ja ihmisille joiden toimintakyky on alentunut. Kotikäynnin tavoitteena on asiakkaan toimintakyvyn parantaminen sekä päivittäisissä askareissa selviytymisen tukeminen. Fysioterapialla voidaan harjoitella muun muassa lihasvoimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta, siirtymisiä ja muita kodissa ja kodin ulkopuolella tarvittavia taitoja sekä pyrkiä lievittämään kipuja. Kotikäyntiin ei tarvita lääkärin lähetettä!

Lahjakortin ostettuasi lahjakortti lähetetään sähköpostiisi, josta sen voi tulostaa. Lahjakortti käytettävissä joulukuu 2017- marraskuu 2018. Ajan voi varata puhelimella, sähköpostilla tai kätevästi netistä vello.fi/fysiopolis

Kotikäynnit alueella Helsinki |  Espoo | Vantaa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “LAHJAKORTTI – Kotiharjoittelupaketti”