Kokemuksia Fysiopoliksen Personal training ja fysioterapia -palveluista.

Tältä sivulta löydät Fysiopoliksen asiakkaiden kokemuksia. On aina mukava inspiroitua, kun huikeat ihmiset tekevät huikeita asioita. Tältä sivulta löytyy:

  • Personal training kokemuksia
  • Fysioterapiakokemuksia
  • Fysioterapia + personal training kokemuksia

Kokemuksia personal training -palveluista

Lauri Pelkonen, fysioterapia ja personal training -asiakas

Asiantunteva ja erittäin maanläheisellä tavalla harjoitteluun ja kuntoutukseen suhtautuva kaveri. Vahva peukku jos haluat saada tukea liikkumiseesi. 5/5

Lauri, Klaukkala

Milla Mäkäräinen, fysioterapia-asiakas | Munkkivuori, Helsinki

Uskomatonta! Miten paljon se auttaa, kun joku viisaampi vaan tutkii ja sanoo et kyl sä pystyt liikkumaan ihan normaalisti 😀 ei toi selkäkään oo tuntunut häiritsevän kipeeltä. Olen pystynyt nyt tekemään jo kyykkyjä!

*Kommentti yhden käynnin jälkeen. Yksikin käynti voi auttaa paljon ja viedä kuntoutumista oikeaan suuntaan

Milla, Munkkivuori

Kitta, personal training -asiakas | Ruoholahti, Helsinki

Minulla oli salijäsenyys jota käytin säännöllisen epäsäännöllisesti ja melko harvakseltaan. Olin jämähtänyt tuttuihin ja turvallisiin liikkeisiin niin halusin jotain uutta. Olen oppinut todella paljon uusia liikkeitä ja sitä ettei painoja kannata pelätä. Omasta sipsinkyllästämästä kropasta löytyi yllättävän paljon voimavaroja.

Kitta, Ruoholahti

Suvi, personal training -asiakas | Munkkiniemi, Helsinki

Joonaksen kanssa oli helppo aloittaa harjoittelu. Hän kuunteli tarkkaan mitä haluan valmennukselta ja kyseli tarkentavia kysymyksiä.

Minulla ei ollut aiempaa kokemusta lihasvoimaharjoittelusta (bodypumpia lukuunottamatta), joten minusta oli kiva, että hän selitti selkeästi miten liikkeet tehdään ja missä niiden pitäisi tuntua.

Suvi, Munkkiniemi

Merja, personal training -asiakas | Töölö, Helsinki | 1kk PT-paketti

Halusin PT:n joka on myös fysioterapeutti, koska teen toimistotyötä ja minulla on ollut niska- ja selkäkipuja. Olin käynyt hieronnassa ja hieroja ehdotti, että mitä jos aloittaisin saliharjoittelun.

Löysin Fysiopoliksen Facebookista ja nyt olemme treenanneet kolme viikkoa yhdessä. Jumit ovat lähes kokonaan poissa ja olo on todella ryhdikäs. Ekan treenin jälkeen oli kyllä sellainen olo, että jotain uutta oli tullut tehtyä 😀 Olen todella innoissani ja aion kyllä jatkaa tämän startin jälkeenkin!

Merja, Töölö

Elvis, personal training -asiakas

Olen kaivannut vähän lisää aktiivisuutta arkeen niin olen hyödyntänyt Fysiopoliksen palveluita. Joonaksen kanssa on tullut kivasti lisäboostia niin koti- kuin ulkoharjoitteluun. Harjoittelu ei edes tunnu treeniltä, koska on niin kivaa.

Elvis, Tuusula

Tiestitkö, että Fysiopoliksen palveluilla on 100% tyytyväisyystakuu.

Jos et ole ensimmäisen kerran jälkeen tyytyväinen valmennukseen tai tulet toisiin aatoksiin, maksan sinulle rahasi takaisin.

Voit siis lähteä mukaan riskittä!

Miksi valitsisit juuri minut ja Fysiopoliksen?

Moi, olen Joonas Putti, fysioterapeutti, personal trainer ja valmentaja Helsingistä!

Lähes kymmenen vuoden ajan olen auttanut ihmisiä voimaan paremmin ja pääsemään tavoitteisiinsa. Kokemuksia eri treenimenetelmistä ja kuntoutustavoista on kertynyt vuosien varrella paljon. Olen pyrkinyt jatkokouluttautumaan mahdollisimman paljon, jotta minulla olisi parhaat työkalut auttaa asiakkaitani turvallisesti ja tehokkaasti.

Palkitsevinta on kuulla asiakkaitteni kokemuksia ja oivalluksia, kun he huomaavatkin voimavaransa. Joskus ihminen voi hyvän kuntoutusjakson keskellä huomata vuosia kestäneiden kipujensa vähentyneen tai että sitä jaksaakin nostaa isojakin painoja. Palkitsevinta työssäni on nähdä, kun ihminen tekee jotain, jonka uskoi olevan mahdotonta.

Joonaksellakin on personal trainer, nimeltään Bono

Haluatko sinä olla seuraava menestystarina! Ota yhteyttä!

Kysy lisää yhteydenottolomakkeella, puhelimella, emaililla tai vaikka facebookissa messengerillä.

Yhteydenottolomake

Yhteystiedot

  • Sähköposti
  • Puhelin
  • Sijainti