Kotikäynti ja yrityskäynti

Fysiopolis on täysin uudenlainen yritys, joka tarjoaa fysiopalveluita yksilöille, yrityksille ja ryhmille. Palvelut on rakennettu palvelemaan joustavasti juuri sinua arjen kiireiden keskellä. Palvelut muodostuvat liikkuvista fysiokäynneistä: yksilöille suunnattu kotikäynti, firmoille yrityskäynti ja urheilujoukkueille urheilufysiokäynti.

Näiden palveluiden etu on niiden helppous, joustavuus ja harjoittelun siirtovaikutus käytäntöön. Enää ei tarvitse lähteä kaupungin toiselle puolelle tuskastelemaan parkkipaikan kanssa, koska nyt palvelu tuodaan luoksesi. Tämä sopii luonnollisesti hyvin kiireisille ihmisille tai vaikka ikääntyneille, joiden ei kannata lähteä yksin ulos liukastelemaan talven liukkailla. Fysioterapia kotikäynnit ovat erinomainen tapa harjoitella kotona!

Käynti on helppo tilata työpaikalle, kotiin tai vaikka harrastuspaikalle, jolloin se toteutettu fysioterapia siirtyy paremmin sinne toimintaan, koska se tapahtuu autenttisessa ympäristössä. Ja kaikki erittäin joustavasti ja kätevästi.

Fysiopolis – tuo hyvinvoinnin luoksesi

Katso lisää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: