FYSIOTERAPIAVASTAANOTTO 45min

69,00 

Osta vastaanotto kätevästi netistä!

Tuki- ja liikuntaelimistön oireisiin ja kiputiloihin keskittynyt vastaanotto Helsingin Lassilassa. Hyödynnämme tuoreinta tiedettä ja parhaita mahdollisia menetelmiä yksilölliseen hoitoon. Vastaanotto alkaa perusteellisella haastattelulla ja tutkimisella, jonka tarkoitus selvittää mistä kivut tai oireet johtuvat. Vastaanotolla ohjataan, neuvotaan ja keskustellaan niistä keinoista, joilla voidaan helpottaa ja lievittää oireita ja kipua. Vastaanoton lopussa tehdään suunnitelma jatkosta miten edetään. Tämä vastaanotto sopii, jos on oireita tai kipu esimerkiksi selässä, niskassa tai olkapäässä.

Vastaanotolla:

1. Selvitetään mistä kivut tai oireet johtuvat ja selitetään mitä kipu on
2. Tuodaan helpotusta kipuun
3. Annetaan ohjeita, keinoja ja suunnitelma miten vastaanoton jälkeen edetään

Osta vastaanotto kätevästi verkkokaupastamme tai varaa aika ja maksa myöhemmin! Ajan voi varata puhelimella, sähköpostilla tai kätevästi netistä vello.fi/fysiopolis

Vastaanotto sijaitsee Helsingin Lassilassa osoitteessa Kaupintie 11

Vastaanotolle pääsee kätevästi junalla tai bussille ja parkkipaikkojakin löytyy hyvin. Vastaanottoaikoja on iltaisin ja viikonloppuisin. Ajan pystyy varaamaan netin varauskalenterista, puhelimella 0405263614, facebook-viestillä tai lähettämällä sähköpostia.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “FYSIOTERAPIAVASTAANOTTO 45min”